maandag 7 januari 2019

Gelukkig Nieuwjaar!

gelukkig-nieuwjaar-2019

Proficiat voor het optreden tijdens het winterforum! Wel gek dat kinderen na ons optreden speelden met gsm’s, limonade gingen halen in de bar, kauwgom kauwden, … => afspraken tijdens ander forums, gelden toen ook, dus volgende keer top optreden EN toppubliek

vakantieronde (iedereen krijgt 5 minuten verteltijd)

-René: Mijn mama heeft 3 rugwervels gebroken tijdens het snowboarden en ze mag nu niet meer bewegen. Ze moet zeker 2 maanden rusten. Op de foto zie je hoe onze woonkamer er nu uit ziet.

foto rne

-Julie: Mijn papa mag lopen op het wereldkampioenschap en daar ben ik fier op. Ik ben vrijdag gaan spelen bij mijn neefje in een indoorpretpark. Ik ben gaan paardrijden en vraag nu een paard voor mijn verjaardag.

-Mel: Ik ging woensdag naar Antwerpen samen met mijn nicht naar Comic Stations. We gingen ook eens naar de zoo en ging naar een spelletjesnamiddag waar ik Lili (klas Stefanie) tegenkwam. Minder leuk was dat ik naar de tandarts moest en een tand moest laten trekken.

-Tiebe: We gingen nieuwjaar vieren met de hele familie in Wallonië. Onze kat was weggelopen tijdens het vuurwerk maar ik vond ze terug!

-Arjen: De triathlontraining is opnieuw begonnen en het was superlastig (trappenlopen, pompen, …). We maakten de gehaktballetjes toen de familie kwam eten. Mijn oma is vandaag jarig en we vierden gisteren feest bij haar.

-Arnaud: Mijn papa kreeg een koksmes en heeft in zijn vinger gesneden. Hij heeft nu 6 draadjes en mag niet gaan werken. Ik ben 6 keer gaan schaatsen. Ik kreeg een Xbox.

-Nel: Ik ben naar Frankrijk geweest in de vakantie en ik vond een mooie steen die blinkt tijdens een wandeltocht. Ik vond het wel niet leuk dat we zo lang onderweg waren.

-Berend: Ik ben 2 keer naar de cinema geweest. We wilden gaan kijken naar Spiderman met mijn opa maar die draaide toen nog niet, dus gingen we naar Ralf breekt het internet. Ik ben een tweede keer mogen, helemaal alleen met mijn vriend.

-Louis: Er was een brand in een winkeltje niet ver van ons huis.

-Lieze: Ik ging zaterdag kickboxen en ik zat helemaal alleen in de les dus kon ik niet pauzeren.

-Barend: Ik ben naar de film geweest bij de start van de vakantie. Ik deed mee aan een loopwedstrijd en was de enige zonder spikes, mijn schoen zat vast in de modder en ik liep verder op mijn kous. Mijn opa was speaker tijdens de wedstrijd. Nu ben ik wel spikes gaan kopen in de decathlon.

-Joppe: Ik ben nog rubix-snakes en een rubix-driehoek bij. We testen of Joppe de driehoek opnieuw kan maken in 3 minuten tijd.

-Fée: Fleur, een vriendin van mijn vorige school is komen spelen en ze wordt gepest in haar klas. Ze zou graag veranderen van school maar dat lukt niet zo gemakkelijk. Het was wel heel erg leuk om met haar dingen te doen. Het huis van Klaas, die op ook mijn vorige school zat, is afgebrand doordat de stekker van de wasmachine nog in zat. Ik ben heel erg blij dat ik nu terug naar de klas kan komen. Ik mag nog niet sporten maar het is wel al stukken beter. Alles doet nu al veel minder pijn, als iemand botst doet het nog pijn maar minder dan voor de vakantie, knuffelen kan ook al maar nog niet te hard.

-Stem: Ik ben vorige week gaan kijken naar ’t Hof van Commerce in de Leest. De handtekening van 4T4 en Flip Kowlier staan nu op mijn T-shirt.

-Mathyro: Ik ben naar Cuba geweest. Ik ben naar een krokodillenkwekerij geweest en heb een ketting aan van een krokodil. Ik heb gevlogd in Cuba, vandaag wordt alles ge-edit en dan komen ze online.

-Lore: Ik ben jarig geweest in de kerstvakantie en ben nu ook 10 jaar! Ik kreeg een stappenteller met timer in om te eten, tv te kijken, te lezen, viool te oefenen, … Mijn verjaardagsfeest was superleuk.

-Janaika: We vierden oudejaarsavond bij mijn oma van papa’s kant. Ik heb een gsm omdat mijn mama en papa gescheiden zijn en ik kreeg heel veel berichtjes!

-Sébastien: Mijn klein broertje slaapt al de hele nacht door! Ik kreeg een onesie, een rugzak en een doosje met verschillende soorten vijzen. Mijn nonkel, Roel Deseyn, werkt voor CD&V en bij het parlement. We zijn stilletjes aan aan het verhuizen.

(Maïte = afwezig)

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s